Sack-Time, wie wij zijn

In Zandvoort is Sack-Time een begrip, maar ook buiten ons eigen dorp zijn we steeds bekender. Mensen weten Sack-Time te vinden als zij op zoek zijn naar mooie en eigenzinnige merkkleding. Onze bekendheid is door de jaren gegroeid, op basis van vriendelijke mond-tot-mondreclame, maar nu zijn we er ook op het internet. Hiermee hopen we nieuwe klanten te bereiken, vooral ook met onze handige webshop.

De geschiedenis

Sack-Time is gegroeid in de jaren ’90. Onze eerste stappen op de modemarkt zetten we met onze Amerikaanse dumpstore in Zandvoort. Pas later begonnen we ons echt op specifieke merken te richten en kwamen er ook mooie Nederlandse of Europese merken in onze collectie. Met onze clientèle groeide ook onze winkel. Sinds 1999 zitten wij op ons vertrouwde adres aan de Kerkstraat in Zandvoort.

Merkenwinkel

Bij ons koop je kleding die de kwaliteit en uitstraling van een bepaald merk heeft. Dat is een keuze die wij niet zomaar gemaakt hebben. We merken dat er een grote vraag is naar kleding die meer is dan kleding alleen. Mensen willen identiteit. Met merkkleding druk je iets van je persoonlijkheid uit. Dat past precies bij Sack-Time: persoonlijkheid, aandacht voor wat jij wil, net iets anders dan de rest.

Bij Sack-Time vind je kleding van bekende merken. Denk aan Reinders, Parajumper & Airforce. Stuk voor stuk merken met stijl en karakter. Jouw stijl, bij jouw karakter? Kom bij ons winkelen en kies!

Winkel en Webshop

We zien onze webwinkel als een pracht van een aanvulling op onze comfortabele winkel in Zandvoort, maar we merken dat het ook omgekeerd werkt: klanten van de webwinkel komen een kijkje nemen in onze zaak in Zandvoort. Dat is precies wat wij in deze tijd van een goede kledingzaak verwachten. Je kunt onze producten bestellen op internet, maar je kunt ons ook ontmoeten in Zandvoort. (Klik op ‘webshop’ in de menubalk om naar onze webshop te gaan).